Tot a punt per celebrar la dotzena edició del Mercat Romà

Tot a punt per celebrar la dotzena edició del Mercat Romà

El proper diumenge 7 d'abril, el nucli antic del municipi es transformarà novament en un autèntic campament i mercat ambientat a l'època romana amb activitats per a tota la família. 

L'àmplia programació d'activitats comptarà amb la participació del Grup de recreació històrica romana de Blanes, que oferiran diverses desfilades i recreacions romanes.

Les lluites escenificades de gladiadors amb la companyia d'espectacles Drakonia, compartiran protagonisme amb les serps, el foc i els punyals del Faquir Kirman, així com els tallers i les més de 40 parades artesanals, repartides per les places i carrers del nucli antic. 

El mercat inclou un espai dedicat a la mostra d'oficis antics. Podeu consultar la programació des d’aquí

Cuina dels Manaies

Un any més els restaurants associats de Llagostera encenen els fogons de La Cuina dels Manaies, la campanya gastronòmica d’inspiració romana. 

Els 8 restaurants que formen part de l’Associació de Restaurants de Llagostera, ofereixen del 5 al 14 d’abril menús on hi predominen els ingredients que els Romans utilitzaven en les seves cuines com ara la mel, les faves, les carxofes, els porros, el comí i el fonoll, entre d’altres. 

Els restaurants que hi participen són: Can Cassoles, Ca la Maria, Els Tinars, Cal Degollat, la Taverna de Can Pou, El Carril, Mas Roure i Ca l’Artau.