Crònica del Ple ordinari del mes de gener de 2019


El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, celebrat aquest dimecres 30 de gener, ha aprovat amb el vot favorable del PDeCat i en contra d’ERC i d’ALL la modificació de l’Ordenança fiscal número 28 en relació a la taxa dels plafons publicitaris del pavelló municipal d’esports. Així mateix, també ha aprovat, amb el vot a favor de tots els regidors, el resum numèric del padró d’habitants a 01/01/2018, concretament amb 8.297 habitants.

D’altra banda, la moció presentada per ERC per modificar el contracte de lloguer del carrer Major núm. 11 (Can Muntaner) ha prosperat amb els vots a favor d’ERC i d’ALL i l’abstenció del PDeCat.

Finalment, el ple ha aprovat la urgència de tres punts inclosos en els acords d’urgència. D’una banda, el ple ha aprovat declarar la caducitat dels expedients ref. LLISTAT ANNEX: 89DBC100 Exp. núm. 2019/39 amb els vots a favor del PDeCat i en contra d’ERC i d’ALL. També, ha declarat la caducitat de l’expedient en matèria de gossos perillosos, núm. 2019/39, amb els vots favorables del PDeCat i d’ALL i en contra d’ERC. Ja per acabar, el ple ha aprovat el conveni amb el Consell Comarcal del Gironès sobre Treball i Formació 2018 amb el vot a favor de tots els regidors. 

Pots consultar totes les actes aprovades de les sessions plenàries des del Portal de Transparència de l'Ajuntament