Recollida de propostes ciutadanes per incloure al pressupost municipal del 2019

Recollida de propostes ciutadanes per incloure al pressupost municipal del 2019

Un any més l’Ajuntament de Llagostera ha reservat una partida de 40.000 €, del capítol d’inversions del pressupost municipal pel 2019, on els ciutadans decidiran a què destinar-los. 

Per fer-ho hem iniciat un procés de recollida de propostes que un cop validades i prioritzades seran sotmeses a votació popular.

Després de la bona acollida de l’any passat, enguany es tornarà a obrir el procés participatiu als joves que actualment estan estudiant l’ESO a l’Institut de Llagostera amb la voluntat d’involucrar-los en les dinàmiques de participació. 

La proposta més votada per aquests joves, serà incorporada a la resta de propostes que es sotmetran a la votació final.

El calendari del procés serà el següent:

De 28 de novembre de 2018 fins al 18 de gener de 2019 es podran fer arribar propostes mitjançant el formulari online que trobareu a llagostera.cat/participa o bé utilitzant la butlleta que rebreu a casa properament.

Del 18 al 25 gener de 2019 es durà a terme la fase de validació politicotècnica de les propostes i la seva priorització.

Del 26 de gener al 25 de febrer de 2019 es farà la votació popular on els majors de 16 anys podran votar de forma telemàtica o presencial.

Us animem a fer propostes i a visitar el web llagostera.cat/participa on hi trobareu tota la informació.