Recollida de propostes ciutadanes per incloure al pressupost municipal del 2019


Un any més l’Ajuntament de Llagostera ha reservat una partida de 40.000 €, del capítol d’inversions del pressupost municipal pel 2019, on els ciutadans decidiran a què destinar-los. 

Per fer-ho hem iniciat un procés de recollida de propostes que un cop validades i prioritzades seran sotmeses a votació popular.

Després de la bona acollida de l’any passat, enguany es tornarà a obrir el procés participatiu als joves que actualment estan estudiant l’ESO a l’Institut de Llagostera amb la voluntat d’involucrar-los en les dinàmiques de participació. 

La proposta més votada per aquests joves, serà incorporada a la resta de propostes que es sotmetran a la votació final.

El calendari del procés serà el següent:

De 28 de novembre de 2018 fins al 18 de gener de 2019 es podran fer arribar propostes mitjançant el formulari online que trobareu a llagostera.cat/participa o bé utilitzant la butlleta que rebreu a casa properament.

Del 18 al 25 gener de 2019 es durà a terme la fase de validació politicotècnica de les propostes i la seva priorització.

Del 26 de gener al 25 de febrer de 2019 es farà la votació popular on els majors de 16 anys podran votar de forma telemàtica o presencial.

Us animem a fer propostes i a visitar el web llagostera.cat/participa on hi trobareu tota la informació.