Ple ordinari del mes de setembre de 2016

Ple ordinari del mes de setembre de 2016

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, celebrat aquest dimecres 28 de setembre, ha aprovat per unanimitat, totes les mocions que figuraven a l’ordre del dia.

El grup municipal de CiU va presentar-ne una de suport al Pla de Barris de Llagostera i a la voluntat d‘executar-lo, d‘acord amb un pla financer viable i fiable.

El grup d‘AxLL-E va presentar una moció per impulsar una política de tarifació social en els serveis i equipaments públics municipals i ERC-AM en va presentar dues: Una per a la millora del transport sanitari i una en relació a declarar Llagostera com a municipi socialment responsable.

El Ple va aprovar també, amb els vots en contra d‘AxLL-E i d’ERC-AM la modificació de crèdit núm 7/2016 del pressupost municipal per suplements de crèdits.

Amb els vots de tots els grups va aprovar-se la modificació de la plantilla de personal i relació de llocs de treball amb la creació de la plaça de Tresoreria i amb les abstencions d’ERC-AM i el vot contrari d‘AxLL-E va aprovar-se també la creació de la plaça d‘arquitecte superior funcionari. Finalment ambels vots de CiU, d’ERC-AM i d‘AxLL-E el Ple va aprovar el nou circuit emmarcat dins del protocol municipal d‘actuació en casos de violència masclista.