Ple ordinari del mes de setembre de 2016


El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, celebrat aquest dimecres 28 de setembre, ha aprovat per unanimitat, totes les mocions que figuraven a l’ordre del dia.

El grup municipal de CiU va presentar-ne una de suport al Pla de Barris de Llagostera i a la voluntat d‘executar-lo, d‘acord amb un pla financer viable i fiable.

El grup d‘AxLL-E va presentar una moció per impulsar una política de tarifació social en els serveis i equipaments públics municipals i ERC-AM en va presentar dues: Una per a la millora del transport sanitari i una en relació a declarar Llagostera com a municipi socialment responsable.

El Ple va aprovar també, amb els vots en contra d‘AxLL-E i d’ERC-AM la modificació de crèdit núm 7/2016 del pressupost municipal per suplements de crèdits.

Amb els vots de tots els grups va aprovar-se la modificació de la plantilla de personal i relació de llocs de treball amb la creació de la plaça de Tresoreria i amb les abstencions d’ERC-AM i el vot contrari d‘AxLL-E va aprovar-se també la creació de la plaça d‘arquitecte superior funcionari. Finalment ambels vots de CiU, d’ERC-AM i d‘AxLL-E el Ple va aprovar el nou circuit emmarcat dins del protocol municipal d‘actuació en casos de violència masclista.