L’Ajuntament il·lumina el tram del camí del tanatori

L’Ajuntament il·lumina el tram del camí del tanatori

És una de les actuacions sorgides del procés de participació ciutadana emmarcat dins dels pressupost municipals del 2018

L’Ajuntament de Llagostera ha finalitzat recentment els treballs d’il·luminació del camí que voreja el tanatori del municipi. Es tracta d’un camí molt transit pels veïns de Llagostera que l’utilitzen per anar a passejar que connecta el nucli urbà amb el veïnat de Ganix.

La proposta d’il·luminar aquest tram focs va sorgir durant el procés de participació ciutadana impulsat per l’Ajuntament de Llagostera, on també van sortir escollides, la instal·lació d’una estació meteorològica municipal, habilitar un punt Wifi d’accés a internet davant de l’Institut, establir una àrea d’autocaravanes i potenciar l’àrea comercial.  

El regidor de participació ciutadana , Robert Montiel, ha explicat que l’estació meteorològica ja s’ha instal·lat i està funcionant a ple rendiment i que actualment s’està enllestint la instal·lació del punt Wifi a la zona de l’Institut”. 

Pel que fa a l’àrea d’autocaravanes, Montiel ha explicat que “ja s’ha escollit el lloc i s’està treballant en la canalització del clavegueram, la llum i l’aigua potable”. Pel que fa a potenciar la zona comercial s’està treballant amb la Unió de Botiguers i confiem poder executar les actuacions abans de finalitzar l’any. 

Un total de 668 persones van participar a les votacions del procés participatiu, 401 de les quals ho van fer telemàticament i 267 mitjançant les butlletes en paper que es van fer arribar casa per casa i als alumnes de l’ESO de l’Institut de Llagostera. En total es van emetre 1.713 vots.

El procés de participació ciutadana, on els llagosterencs han pogut decidir el destí de 40.000 euros del pressupost municipal, compte amb el suport de la Diputació de Girona. 


Per més informació podeu contactar amb el servei de Premsa & Comunicació
Persona de contacte: Marc Sureda
Telèfon: 667732409 premsa@llagostera.cat