Ple ordinari del mes de gener de 2017


El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, celebrat aquest dimecres 25 de gener, ha aprovat amb el vot favorable de totes les formacions iniciar l’expedient d’assignació el nom d’Eugeni Gurnés a un espai públic, així com adherir-se a la campanya Casa Nostra És Casa Vostra promoguda per l’ACM i la Federació de Municipis de Catalunya. Així mateix, tots els grups també han votat a favor de la moció presentada per ERC en relació a la liquidació d’un deute finançat per Tàctica Padel.

Amb el vot a favor de CiU i l’abstenció d’ERC i AxLL es va aprovar ratificar els acords de modificació dels estatuts de SUMAR, Empresa d’Acció Social, així com el Pla especial de la modificació del text refós aprovat del pla especial urbanístic per a la implantació d’un establiment hoteler al veïnat de St. Llorenç. CiU també va votar a favor de donar suport al manifest “Lluita amb Unió de Pagesos per la dignitat de la pagesia” mentre que ERC i AxLL es van abstenir.

A l’inici del ple va prendre possessió del càrrec de regidor el senyor Robert Montiel Molina que substitueix a Sergi Miquel Valentí el qual havia renunciat al càrrec durant el ple anterior.