Inscripcions obertes pel Club de lectura


A la Biblioteca Julià Cutiller s’han obert les inscripcions per participar al Club de lectura que es reuneix l’últim dijous de cada mes a les 18.30h dirigit per Alfons Martin.

Les reunions acostumen a durar una hora i mitja i són una oportunitat magnífica per adquirir coneixements sobre l'autor/-a o bé l'obra que s'ha llegit, així com per conèixer altres interpretacions de la lectura i compartir opinions i punts de vista.

Un cop l'any es mira de fer una ruta literària: l'any passat vam visitar la catedral de Girona en una visita guiada que es va programar, amb motiu d'haver llegit "Josafat" de Prudenci Bertrana. Aquest any, l'escriptora Montse Castaño, de qui es va llegir la novel·la "La dolça Caterina" va conduir la visita guiada a L'Escala, que és un del principals escenaris de la seva obra. Tant les reunions com les sortides són una oportunitat d'enriquir la lectura, passar-s'ho bé i estrényer els llaços de camaraderia i/o amistat que hi ha entre les persones que formen part d'aquests clubs.

S’ha constatat que en moltes ocasions es llegeixen llibres que potser no es llegirien a títol personal, com clàssics universals o catalans, autors contemporanis poc coneguts, poesia, teatre, etc... i la lectura s'enriqueix amb la informació que aporta el conductor/-a i les aportacions de tothom.

Per a inscripcions us podeu dirigir directament a la Biblioteca.