Ple ordinari del mes de abril de 2017


El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, celebrat aquest dimecres 26 d’abril, ha aprovat amb el vot favorable de totes les formacions l’assignació del nom d’Eugeni Gurnés Bou a un espai públic, concretament al parc ubicat a Can Gotarra. Així mateix, també s’ha aprovat amb el vot a favor de tots els regidors el resum numèric del padró d’habitants a 1 de gener de 2016, que és de 8.266 persones. També amb el vot favorable de totes les formacions s’ha aprovat la moció del grup municipal de CiU, per a la defensa i l’efectivitat dels drets de les persones LGTBI.

D’altra banda, les mocions presentades per ERC-AM, per a la revisió del pla d’accessibiliat i la supressió de barreres arquitectòniques i per a l’impuls de polítiques mediambientals, han estat desestimades amb el vot en contra de CiU i els favorables d’ERC i AxLL.

S’han retirat de l‘ordre del dia, les propostes d’aprovar inicialment la modificació del Consell de participació de les llars d’infants municipals i del Reglament que el regula, així com la modificació del Reglament de règim intern de les llars d’infants municipals.

Per acord d’urgència s’ha aprovat una modificació de crèdit amb el vot favorable de CiU i l’abstenció d’AxLL i d’ERC.

El ple ha estat presidit pel primer tinent d’alcalde, Josep Aliu, que ha disculpat l’absència de l’alcalde Fermí Santamaria que tenia un acte a Madrid, i la de la regidora de Serveis, Salut i igualtat, Pilar Aliu, que està de baixa a causa d‘un accident.