Exposició pública del cens per a les eleccions al Parlament de Catalunya


Aquest dilluns 25 de març s'ha iniciat el període de consulta del cens en període electoral i de rectificació de les dades per a les eleccions al Parlament de Catalunya convocades pel proper 12 de maig de 2024. 

Si durant aquest període de consulta, fins l’1 d’abril, s’observa alguna incorrecció en les dades, cal presentar una reclamació davant la delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral corresponent o a l'Oficina del Servei d'Atenció Ciutadana (passeig Romeu, 6). Les delegacions provincials de l’Oficina del Cens Electoral resoldran les reclamacions en el termini de tres dies i ordenaran les rectificacions pertinents.

Pel que fa a les persones censades que resideixen a l'exterior, poden consultar el cens i presentar reclamacions als consolats corresponents.

Cal tenir en compte també que en aquest cens s’inclouen els moviments comunicats pels ajuntaments, consolats i registres civils de successos esdevinguts fins el 28 de desembre de 2023 (inclòs), per tant les persones que hagin vingut a Llagostera a empadronar-se a partir del dia 29.12.2023 hauran d’anar a votar encara al municipi d’abans.

L’Oficina del Cens Electoral disposa d’un servei de consulta de les dades a través del seu web i d’un telèfon d’informació específic per qüestions relatives a les dades del cens (900 343 232).

Trobareu més informació relacionada amb tot el procés electoral a eleccionsparlament.gencat.cat