Pas de la Volta Ciclista a Catalunya per Llagostera


Amb motiu del pas de la Volta Ciclista a Catalunya per Llagostera, es veurà afectada la circulació i l’aparcament de vehicles en ambdós sentits de la marxa a diversos carrers i zones del municipi, degudament senyalitzats. Tampoc es podrà entrar ni sortir dels guals.

A continuació us detallem el recorregut i les afectacions:

Dilluns 18 de març de 2024

1r pas: C-65c, carrer Ramal, carrer Canalejas i carrer Tossa

Hora afectació circulació: de les 13.45 a les 15.00h

Hora prevista del pas de ciclistes: 14.11 – 14.35 h

2n pas: Carretera de Romanyà, vial de servei de Llagostera Residencial, carrer Camprodon, carrer Panedes, carrer Ramal, carrer Canalejas, passeig Romeu i carretera de Sant Llorenç.

Hora afectació circulació: de les 15.00 a les 16.15h

Hora prevista del pas de ciclistes: 15.28 – 15.51 h

El pas de la Vola Ciclista a Catalunya per l’interior de Llagostera suposarà un element més de promoció del municipi. En aquest sentit, es preveu una àmplia cobertura i difusió mediàtica de gran repercussió a nivell mundial, amb la retransmissió en directe, que arribarà a prop de 200 països repartits pels cinc continents. 

Amb la voluntat de minimitzar els inconvenients i poder gaudir d’aquest esdeveniment esportiu de l’elit del ciclisme mundial, la Policia Local ha preparat un dispositiu especial amb senyalització excepcional indicant la prohibició de passar i aparcar. 

Per a qualsevol dubte podeu trucar a la Policia Local, al 972 80 55 80. 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties.