"Et regalo la lectura” amb Marta Roig


Un total de 18 persones i 10 infants al taller paral·lel, han participat aquest diumenge a la segona xerrada de les III Jornades d'educació i família. Sota el títol de “Et regalo la lectura”, Marta Roig, diplomada en Biblioteconomia i Màster en biblioteca escolar i promoció lectora ha donat algunes indicacions per aconseguir que infants i joves arribin a l'edat adulta sent lectors consolidats i empoderats. Roig, ha recalcat la importància d'acompanyar en la lectura els infants, no només quan són petits i ajudar-los a sortir de les lectures de temes i gèneres en què se senten còmodes. 

També ha fet un munt de recomanacions d'obres dels diversos gèneres per a diverses edats amb la voluntat de donar als nostres infants l’oportunitat d’aprofitar el potencial de la lectura.

La propera xerrada, prevista pel pròxim 17 de març, es centrarà en la importància de la masticació i la deglució per poder produir els sons de la parla. Anirà a càrrec de la llagosterenca Estel Martí, mestra, logopeda i terapeuta. Adreçada a famílies amb infants d’entre 1 i 6-7 anys, personal docent i persones que tinguin cura d'infants. Podeu fer la inscripción aquí