L'alcalde i el regidor de Promoció Econòmica segueixen amb la ronda de visites a les empreses de Llagostera


Aquest dilluns l’alcalde de Llagostera, Narcís Llinàs i el regidor de Promoció Econòmica, Àlex Maqueda, han reprès la ronda de contactes i visites a les empreses del municipi. En aquesta ocasió han visitat Pinsos Costa Brava i Aigües de Salenys.

La primera de les visites ha tingut lloc a les instal·lacions de Pinsos Costa Brava, una empresa que es dedica a la fabricació i distribució de pinsos a l’engròs i productes d’alimentació per animals en especial a Catalunya, nord d’Espanya i sud de França. En aquests moments es troba en fase de modernització i expansió de nous mercats.  

La segona de les visites s’ha fet a Aigües de Salenys dedicada a l’embotellament d’aigua mineral natural amb gas carbònic natural. Aigües de Salenys disposa actualment del Segell de qualitat Girona Excel·lent que distingeix el productes agroalimentaris gironins de la més alta qualitat. 
Salenys ofereix aigua amb gas natural en 3 mides diferents i només en ampolles de vidre, que són reciclables i lliures de productes químics nocius com el BPA. 

L’objectiu d’aquesta ronda de visites és donar conèixer els serveis que l’ajuntament, des de l’oficina de Llagostera Activa, posa a disposició de les empreses del municipi.  Amb aquestes trobades també es pretén conèixer de primera mà les inquietuds i necessitats empresarials i d’ocupació i completar el cens d’empreses local així com potenciar-ne la seva coneixença i relació amb d’altres agents del territori.