L’Ajuntament de Llagostera fa una aportació de 3.000 € al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per destinar-lo al Marroc

L’Ajuntament de Llagostera fa una aportació de 3.000 € al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per destinar-lo al Marroc

Es recomana canalitzar l’ajuda al Marroc amb aportacions en organitzacions de confiança 

L’Ajuntament de Llagostera ha acordat fer una aportació econòmica de 3.000 € al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per destinar-los a la campanya d’emergència per a la població víctima del terratrèmol al Marroc. 

El sisme, de magnitud 6,8 graus, va tenir lloc el passat dissabte 9 de setembre causant la mort de més de 2.900 persones, un balanç de víctimes que desgraciadament ha anat augmentat. 

El terratrèmol va sacsejar la històrica ciutat de Marràqueix esfondrant cases i altres edificis de la ciutat, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

El Fons Català té una llarga trajectòria de suport al Marroc i l’Ajuntament de Llagostera hi col·labora habitualment destinant recursos a cooperació i solidaritat. 

Des de l’Ajuntament de Llagostera recomanem a la ciutadania que vulgui fer aportacions econòmiques ho faci mitjançant organitzacions de confiança i transparents com el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. 

En aquest sentit el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament ha posat a disposició de la ciutadania el BIZUM: 06974 i el número de compte ES91 0182 6035 4102 0160 8531.

Per a més informació sobre la campanya podeu consultar aquest enllaç.