Oficina de Transició Energètica


Vols instal·lar plaques solars a casa teva? Vols conèixer quines subvencions hi ha per a renovables i mobilitat elèctrica? Tens dubtes sobre els contractes de subministraments energètics?

El Consell Comarcal del Gironès posa a disposició de la ciutadania un servei d’assessorament energètic des de la seva Oficina de Transició Energètica.

L’Oficina de Transició Energètica del Gironès té la voluntat d’impulsar la transició energètica mitjançant la promoció de projectes d’energies renovables i mobilitat sostenible tant en el sector públic com privat dels municipis per tal d’aconseguir un model energètic renovable descentralitzant, democràtic i sostenible que permeti assolir la neutralitat climàtica l’any 2050.

L’Oficina vol acompanyar, assessorar i coordinar a les administracions, particulars i empreses sobre projectes d’estalvi, eficiència i rehabilitació energètica, energies renovables (energia solar fotovoltaica, tèrmica, biomassa, biogàs, etc.) i mobilitat sostenible (vehicle elèctric, instal•lació de punts de recàrrega, vies verdes, etc.).

Trobareu més informació aquí.