Comença l’estiu amb una trentena d’activitats a Llagostera


Encetem l’estiu presentant l’agenda d’activitats dels pròxims mesos a Llagostera. Tornen les nits de cinema a la fresca, concerts a les terrasses, havaneres i sardanes, excursions, etc.

Destaquem la Nit Blanca d’aquest dissabte dia 1 de juliol a la plaça Catalunya on animen als assistents a vestir de blanc. També us animem a participar en la 27a Caminada a la Llum de la Lluna a les 20.30h del mateix dissabte.

I a partir de la setmana que ve, comencen les sessions de cinema amb “Jurassic World. Dominion” i el Festival d’Estiu del Casino amb propostes de diversos gèneres musicals. El divendres 7, obriran el festival el grup llagosterenc Sotrac.

La piscina municipal tornarà a acollir les Pool Party i els inflables per escapar-se de la calor de l’estiu tot remullant-vos. A finals de juliol, tindrà lloc el Cicle de jazz de Llagostera i Cassà de la Selva. Ben aviat, s’anunciaran tots els detalls.

En cas de pluja, les sessions de cinema a la fresca passaran al dimecres següent, els sopars populars i la cantada d’havaneres es traslladaran a l’Edifici Polivalent i les audicions de sardanes es reprogramaran.

També recordem que es pot gaudir del servei de biblioteca d’estiu que permet consultar un fons seleccionat per a totes les edats a la piscina municipal.

Consulteu tota la programació aquí o a l’agenda de l’ajuntament.