Última sessió de la segona edició del Consell d’Infants Municipal

 Consell d’Infants Municipal

Dijous passat dia 1 de juny va tenir lloc a la sala de Plens de l’Ajuntament la darrera sessió del Consell d’Infants Municipal d’aquest curs. Després de fer una dinàmica inicial per trencar el gel, els consellers/es infantils van explicar als regidors assistents quin ha estat el treball fet i les decisions preses al llarg de les trobades que s’han portat a terme de gener a abril i van fer algunes propostes perquè es tinguin en compte per treballar en el CIM del curs vinent.

Aquest curs els infants de 5è i 6è es van decantar per fer la tria dels inflables que hi haurà a la piscina el dia 9 de juliol. Tenint en compte un pressupost concret, van decidir entre diferents opcions d’inflables, van decidir la data i, a més a més, van dissenyar tres cartells per promocionar l’activitat. Després de votar amb els respectius grups de classe, un dels cartells va resultar guanyador i serà el que s’utilitzarà per fer difusió.

En les primeres sessions també van triar un lema per al CIM. Després de la tria entre les propostes creades per cada grup de 5è i 6è, el lema guanyador va ser: Els infants votarem i el poble canviarem! Al final de l’última sessió, els regidors van lliurar un certificat de participació a tots els consellers/es assistents i una bossa de record en què hi ha el lema triat pels infants. La sessió es van tancar amb una petita performance en què els infants van representar les lletres del consell (CIM) . En els pròxims dies tots els alumnes de 5è i 6è de les escoles del municipi rebran la bossa commemorativa del CIM.

El Consell d’Infants Municipal és un projecte engegat per l’àrea d’Educació amb la col·laboració de les dues escoles del municipi i s'emmarca en l'estratègia participativa de l'Ajuntament.