Crònica del ple del mes d'abril 2023


El Ple Ordinari es va celebrar aquest dimecres 26 d'abril presencialment a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Es va aprovar per unanimitat les actes de la sessió ordinària del 29 de març i la sessió extraordinària del 14 d'abril.

En primer lloc es va aprovar per unanimitat la modificació de l'ordenança reguladora de la instal·lació a la via pública.

A continuació van començar les intervencions dels regidors.

Jordi Casas, regidor de Medi Ambient va recordar que aquest dissabte hi ha una nova matinal de recollida voluntària de deixalles a l'entorn del municipi amb el G.E. Bell Matí. La jornada és oberta a tothom i el punt de trobada és a les 10 a la deixalleria. Aquí podeu trobar més informació. 

També va comentar que un any més, Llagostera participa en la setmana Europea de la Prevenció de Residus amb el Let's clean up day. La recollida serà el dia 6 de maig a les 9.30h. Va aprofitar per agrair la col·laboració del G.E. Bell Matí i de la Societat de Caçadors Sant Hubert. Podeu trobar més informació en aquest enllaç

Seguidament, va arribar el torn de la regidora Sílvia Fà. Va recordar que s'ha publicat la informació de preinscripció a les llars d'infants municipals i que el dia 6 de maig es farà una jornada de portes obertes. Més informació aquí.

I finalment, el regidor de Llagostera Activa, Eduard Díaz, va fer esment que Llagostera acollirà el Festival Espurnes. El concert inaugural serà el divendres 5 de maig a càrrec de Xavi Sarrià i Ginestà a la plaça del Castell. Podeu trobar més informació aquí.