Us convidem al Let’s clean up Llagostera!

Let’s clean up Llagostera!

El Let's Clean Up Europe! és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura: als boscos, platges, zones verdes, marges de rius, etc; i a través de la recollida d'aquests residus abocats incívicament o il·legalment, promoure accions de sensibilització i conscienciació.

A Llagostera, l’àrea de medi ambient de l’Ajuntament hem organitzat una neteja voluntària de deixalles a diferents espais naturals de Llagostera per al dissabte 6 de maig amb la col·laboració del Grup Excursionista Bell-Matí i la Societat de Caçadors Sant Hubert. 

El punt de trobada és a les 9:30 h a la deixalleria municipal, al carrer Migjorn 17. Es distribuirà la gent en grups que aniran a peu o en cotxes, i s’entregaran guants i sacs per fer la recollida. L’activitat tindrà una durada prevista de dues hores aproximadament. La tancarem amb una foto de totes les persones participants amb els residus recollits i, en acabar, farem un vermut i pica-pica final per agrair la col·laboració.

Inscripcions a: 972 83 17 07 -  608 23 30 20 - mediambient@llagostera.cat

Podeu visualitzar el vídeo promocional aquí.