Lliurament dels premis del XXVIII Concurs Literari Sant Jordi i del XXII Concurs de punts de llibre


Com cada any, un dels actes que se celebren a Llagostera el dia de Sant Jordi és el lliurament de premis del Concurs Literari i el Concurs de punts de llibre. Aquest any, els guanyadors en les categories juvenil i adult han estat anunciats el dia 21 d’abril en un acte a la Biblioteca Julià Cutiller que ha comptat amb l’espectacle literari i musical, La Salamandra, a càrrec del duet L’Arannà, format per Lara Magrinyà i Anna Sala.

Per altra banda, els guanyadors de les categories infantils i del concurs de punts de llibres s’han donat a conèixer a la plaça Catalunya el dia de Sant Jordi.

Amb la XXVIII edició del Concurs Literari es consolida un gran èxit de participació, amb 525 obres presentades en les tres categories. Els premiats són els següents: 
 
Categoria Adult
S'ha presentat 24 obres a la categoria d'adults. La guanyadora rep un premi dotat amb 600 euros.

- Marina Sancho Roca, guanyadora amb la seva obra El mercader de teixits. 

Categoria Juvenil
Hi ha hagut 37 participants. Els guanyadors reben un val per valor de 150 euros per comprar llibres a la Llibreria Sureda.

-Alba Palau López, vencedora categoria juvenil A amb l'obra Mystic.

-Bruna Raluy Vila, vencedora categoria juvenil B, amb l’obra Doble vida.

- Joaquim Garcia Florez, vencedor juvenil C, amb l’obra Sed nox perduravit.

Categoria Infantil

S'han presentat un total de 465 treballs. Tots els guanyadors reben un diploma i un lot de llibres.

Premi de la categoria infantil A en l’especialitat de conte il·lustrat del XXVIII Concurs Literari Sant Jordi 2023 a Nora Asensio Khila amb l’obra La família animada per la seva imaginació i per la qualitat de la il·lustració.

Premi de la categoria infantil B en l’especialitat de conte il·lustrat del XXVIII Concurs Literari Sant Jordi 2023 a Adriana Dimitrova Teleman amb l’obra Sóm únics per la seva imaginació i bon desenvolupament de la història.

Premi de la categoria infantil B en l’especialitat de poesia il·lustrada del XXVIII Concurs Literari Sant Jordi 2023 a Ona Vilalta Cubarsí amb l’obra Cavall Salvatge  per la seva imaginació i bonica il·lustració.

Premi de la categoria infantil C en l’especialitat de conte del XXVIII Concurs Literari Sant Jordi 2023 a Ivet Martínez Leroux amb l’obra El ball de l’esperit per la originalitat i bonica història.

Premi de la categoria infantil C en l’especialitat de poesia del XXVIII Concurs Literari Sant Jordi 2023 a Fatou Ceesay amb  l’obra La Lluna per l’originalitat i qualitat literària.

Del Concurs de punts de llibre hi ha hagut 543 participants. Els guardonats reben un trimestre de formació a l’Escola d’Art Pere Mayol, un  lot de llibres i s'han editat 600 unitats de cada punt de llibre guanyador.

- El premi de la categoria A és per a Maya Chicharro Gallardo.

- Accèssit en la categoria A per a Tània Iqbal Akhtar.

- El premi de la categoria B és per a Cinta Murgadella Capdevila.

- El premi de la categoria C és per a Joana Riera Alsina.

Podeu llegir les obres premiades en el següent enllaç.