Presentació del balanç del programa “Municipis 360”


Ahir, la regidora d’Educació, Sílvia Fà, va participar en la presentació del balanç del programa “Municipis 360” a la Casa de la Cultura de Girona. 

Durant l’acte es va fer balanç d'aquesta legislatura, durant la qual molts municipis gironins han començat a treballar des de la mirada Educació 360. Alguns regidors de diversos municipis, entre els quals Sílvia Fà, van intervenir exposant què ha suposat l’adhesió a Educació 360 per a les seves poblacions. A més a més, Enric Aragonès, nou director de l’Aliança Educació 360, va presentar l'Agenda de polítiques municipals d'Educació 360 per als propers anys.

L’objectiu de l’Aliança Educació 360 és que tothom tingui més i millors oportunitats educatives en tots els períodes i espais de la seva vida i connectar els aprenentatges dels diversos àmbits educatius. Llagostera va aprovar el seu Pla estratègic Educació 360 el gener de 2022. Acutalment, està en desenvolupament seguint els eixos establerts com a prioritaris a través de diverses accions; les Jornades Educació i família, l’edició de l’Enforma’t, llibret que inclou tota l’oferta de recursos i activitats del municipi, l’Espai Jugar en família, etc.

L’acte va comptar amb la presència del president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; del coordinador de la Xarxa Territorial Educació 360, Albert Quintana; del director d'Educació 360, Enric Aragonès, i del diputat delegat d'Educació de la Diputació de Girona, Josep Piferrer.