III Cursa de la Dona Llagostera 2023

III Cursa de la Dona Llagostera 2023

Les inscripcions es poden fer a curses.cat fins al dia 10 de març a les 23:59 h. o en arribar a les 300 inscripcions i no hi haurà inscripcions presencials.

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Llagostera organitza dins els actes commemoratius del Dia de la Dona la III CURSA DE LA DONA LLAGOSTERA 2023. La cursa es farà el diumenge dia 12 de març. La nostra inquietud és mobilitzar un gran nombre de dones disposades a gaudir d’aquest esdeveniment. Es tracta d’una cursa pensada perquè totes les dones es dediquin una estona a elles mateixes, a la seva salut física i mental i al seu benestar. Tot això en aquests moments en què és tan necessari omplir el temps lliure. 

Aquesta vol ser una cursa oberta a tothom, per tant, us engresquem a participar-hi individualment, en família o amb les amistats. 

En aquesta tercera edició  ens fa molta il·lusió tornar a presentar tres recorreguts de 10, 5 i 3 km respectivament, aquest darrer inclusiu. 

Els itineraris passen per corriols i pistes forestals de Llagostera que potser no coneixeu i qui sap si descobrir-los serà una motivació per tornar-hi altres vegades i millorar encara més la vostra salut física i mental.

Esperem que la gaudiu amb la mateixa il·lusió que ho fem l’àrea d’esports de l’ajuntament recolzada per un munt de voluntàries i voluntaris, que amb el seu suport tot és més fàcil. 

Si vols ser voluntària o voluntari seràs molt benvingut. 

Busquem gent disposada a fer de voluntària o voluntari en les tasques de marcatge i desmarcatge de la cursa, llocs d’avituallament per els esportistes, recollida de dorsals i bossa regal, controls de pas, una speaker, responsable de cronometratge,  muntatge i retirada d’elements típics de les curses: arc inflable de sortida i arribada, tanques protectores i altres.

Podeu trucar al telèfon 972 80 53 84, al mòbil  605 58 53 61 o be escriure un correu a esports1@llagostera.cat . 

Reglament de la Cursa de la Dona 2023

Fes la inscripció aquí.