Aclariment en relació a les declaracions d'Endesa a TV3

Aclariment en relació a les declaracions d'Endesa a TV3

En relació a la informació difosa aquest migdia en el Telenotícies Comarques de TV3 on la companyia Endesa, consultada per TV3, ha informat que fins aquest mes de gener de 2023 no ha rebut la documentació per part de l’Ajuntament per poder fer la connexió amb el nou transformador que hauria de solucionar els problemes de subministrament elèctric a les urbanitzacions de la Canyera i la Mata volem aclarir:

1-   No és cert que l’Ajuntament hagi enviat l’esmentada documentació aquest mes de gener.

2-    La informació es va enviar en data 16 de juny de 2022, a EDISTRIBUCION REDES DIGITALES SLU, segons consta en l’expedient 2022/296.

3-    Es tracta d’un conveni signat per cedir a Endesa l'ús del terreny municipal on hi ha un transformador instal·lat i pagat per la Junta de Compensació formada pels veïns i el propi ajuntament de Llagostera. 

4-    Demanem a la companyia Endesa que rectifiqui en les seves declaracions i que posi fil a l’agulla per resoldre de forma immediata els problemes de subministrament. 

5-    Si la companyia no posa solució immediata als talls de subministrament i segueix sense complir amb els seus compromisos es plantejarà fer arribar la queixa en forma de moció al Ple municipal i emprendre les accions legals oportunes. 

6-    Reiterem el nostre suport als veïns afectats pel deficient servei de la companyia d’aquestes dues urbanitzacions on hi ha censades 520 persones.