Primera sessió del Consell d’Infants Municipal del 2023

Primera sessió del Consell d’Infants Municipal del 2023

Ahir a les 17.30 h va tenir lloc a la sala de Plens de l’Ajuntament la primera sessió del Consell d’Infants Municipal d’aquest curs, la qual va servir per constituir el consell, explicar quin serà el seu funcionament i presentar les tres propostes entre les quals hauran de triar els infants de 5è i 6è de les dues escoles del municipi. En la pròxima sessió, prevista per al 23 de febrer, els representants de cada grup exposaran i argumentaran la seva selecció. La proposta més triada serà la que el consell s’encarregarà de detallar i concretar al llarg de les trobades  perquè s’acabi portant a terme.
En la reunió d’ahir hi van participar Antoni Navarro, alcalde de Llagostera; Eduard Díaz, regidor de Participació i transparència; Sílvia Fà, regidora d’Educació, i Pilar Aliu i Àlex Maqueda, regidors a l’oposició. 
Aquesta és la segona edició d’aquest projecte, que està liderat per l’àrea d’Educació amb el suport de Participació i transparència i s’emmarca en l’estratègia participativa del consistori. El CIM és possible gràcies a la col·laboració de les escoles del municipi i de les famílies del infants triats com a consellers/es pels seus companys d’aula.