Ple ordinari del mes de octubre de 2017


El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, celebrat aquest dimarts 24 d’octubre, ha aprovat amb el vot favorable del PdeCat i l’abstenció d’ERC i AxLL la modificació de les Ordenances Fiscals per a l’any 2018. Així mateix, també s’ha aprovat provisionalment el text refós del Pla especial urbanístic del càmping Ridaura amb els vots a favor del PdeCat i ERC i l’abstenció d’AxLL. El ple també ha aprovat per unanimitat la moció presentada per ERC i AxLL, en relació a l’actualització del patrimoni municipal de sòl i habitatge.

D’altra banda, s’ha aprovat la urgència de cinc nous acords que s’han incorporat a l’acta del dia del ple. El primer ha estat l’ordenança fiscal del cementiri, que ha estat aprovada amb el vot favorable dels regidors del PdeCat i l’abstenció d’ERC i AxLL. El segon punt incorporat ha estat la modificació del crèdit del Pavelló Municipal d’Esports, que s’ha aprovat per unanimitat. El tercer, la concertació d’un préstec que ha comptat amb el vot a favor del PdeCat, l’abstenció d’ERC i el vot en contra d’AxLL.

Finalment el quart i cinquè punt han estat dues mocions que han quedat aprovades per unanimitat: la primera d’elles exigia la llibertat dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, i d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart; la segona, demanava aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya.