Denunciat un home per un abocament incontrolat a Llagostera


El passat dilluns 31 d'octubre la policia local de Llagostera va ser avisada per un abocament incontrolat a l'àrea de contenidors Gaià.

Entremig dels mobles, roba, i objectes diversos es va trobar documentació corresponent al domicili d'on havia sorgit la muntanya d'objectes.

La policia va poder localitzar la persona infractora, que ha estat denunciada i s'enfronta a una multa que està per determinar si és lleu (entre 400 a 4.000€) o greu (entre 4.001 a 150.000€). També se n'haurà de fer càrrec de la correcta gestió dels residus abocats.

El passat mes de setembre es va multar un altre veí del municipi amb 400 euros per haver deixat les escombraries fora dels contenidors de recollida selectiva, a la urbanització Selva Brava.

El regidor de Medi Ambient, David Parron ha tornat a recordar que des de l'Ajuntament s'ofereixen diversos serveis i actuacions per a una bona gestió dels residus, entre elles la recollida gratuïta de trastos a domicili, la bonificació de la taxa d'escombraries, el compromís residu zero i les instal·lacions de Deixalleria Municipal, entre d'altres.