Ramon de Arriba guanya el premi Ou de Reig 2022

Ramon de Arriba guanya el premi Ou de Reig 2022

El guanyador del Premi Ou de Reig d’engany és per Ramon de Arriba per la seva tasca de divulgació del patrimoni cultural, històric i social del nostre poble a través del seu Instagram.

Moltes de les persones que el segueixen li agraeixen els petits tresors llagosterencs que destaca en les seves publicacions. Quan refresca la memòria recordant establiments o episodis de la història local. A més, ha dedicat molts anys de la seva vida en fer créixer una entitat molt necessària com és Llagostera Ràdio. 

Pel que fa al concurs d’aparadors, el premi ha estat per a la Fleca Garcia i el Cistell de Plata de la Unió de Botiguers de Llagostera per a Ca la Quimeta.

Els guanyadors del concurs de buscar bolets han estat Joan Bayé (bolet més estrany), Emili Moncosí (cistell més variat) i Rosa Riera (bolet més gros).

L’alcalde Antoni Navarro i el regidor de promoció econòmica, Eduard Diaz han lliurat els premis aquest dimarts al vespre al Teatre Casino Llagosterenc després del showcooking que enguany ha anat a càrrec de les llagosterenques Neus Rodés i Dolors Bou. L’acte ha estat conduit per l’actor Fel Faixas i s’ha pogut seguir en directe per Youtube.

El podeu recuperar aquí.