9a edició de la Guia de recursos educatius de Llagostera

Guia de recursos educatius de Llagostera

Aquesta setmana el servei d’Educació ha presentat als centres educatius del municipi la Guia de recursos educatius de Llagostera per al curs 2022-2023. Enguany, s’ha apostat per canviar el disseny de la guia, la qual ha estat preparada en format pdf digital i inclou menús interactius i botons de retorn que faciliten la navegació als professionals a qui va dirigida.

La guia és un recull de propostes i recursos educatius que ofereixen diferents àrees i serveis de l’Ajuntament de Llagostera i també entitats col·laboradores  que s’impliquen i refermen el seu compromís amb l’educació, connectant i establint xarxa entre els diversos agents educatius, tal com estableix el Pla estratègic  Educació 360 de Llagostera (2022-2025).

L’objectiu és que els docents disposin d’eines per enriquir l’experiència educativa dels infants i joves llagosterencs a partir de la coneixença dels recursos del seu entorn més proper.

Com a novetat, aquest any la guia incorpora unes xerrades de conscienciació per part de la Policia local i l’activitat Espurnes a l’aula, una proposta de Sotrac i La tornada, organitzadors del festival Espurnes.  Les xerrades de la policia estan adreçades a l’alumnat de 5è i 6è de primària i 3r d’ESO i tenen la voluntat de donar a conèixer les funcions del cos policial i acostar-se als infants i joves de Llagostera. Per altra banda, Espurnes a l’aula permetrà que alumnes de 4t d’ESO participin en la creació i desenvolupament d’un espectacle inèdit per a la propera edició del festival Espurnes.

Podeu consultar-la des d'aquí.