Ple ordinari del mes de novembre de 2017


El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, celebrat aquest dimecres 29 de novembre, ha aprovat inicialment, amb el vot a favor del PDeCat i els vots en contra d’AxLL i d’ERC, la dissolució de l’Organisme Autònom “Patronat Municipal d’Esports” de Llagostera. Així mateix, també s’ha aprovat amb els vots a favor dels regidors del PDeCat i d’ERC i amb l’abstenció d’AxLL la relació classificada d’empreses licitadores efectuada per la Mesa de contractació i requerir a l‘empresa corresponen que aporti la documentació necessària per tal de procedir a l’adjudicació del contracte de serveis d’assessorament tècnic i suport administratiu al departament de gestió tributària de l’Ajuntament. També, amb el vot a favor d’AxLL i PDeCat i l’abstenció d’ERC, s’han aprovat diverses infraccions en matèria de gossos perillosos.

Finalment, s’ha aprovat, amb el vot favorable de totes les formacions, la modificació de crèdit del Patronat Municipal Residència Josep Baulida, així com la moció conjunta dels grups municipals PDeCat, ERC i AxLL en relació al Dia contra la violència envers les dones.

D’altra banda, s’han desestimat les dues mocions presentades per ERC sobre l’adquisició dels motius de Nadal per als carrers del poble i per al trasllat definitiu de la pantalla digital informativa, amb el vot en contra de PDeCat, l’abstenció d’AxLL i el vot a favor d’ERC.