Nous jocs esportius davant del pavelló Josep Mir


Davant del pavelló Josep Mir de Llagostera s'estan pintant un seguit de jocs esportius que es podran utilitzar lliurement. Es tracta de diferents jocs amb formes geomètriques per a totes les edats que donen peu a interpretació lliure per fer servir de maneres molt diverses.

Aquesta iniciativa sorgeix de la reflexió sobre la necessitat de diversificar i ampliar l'oferta d'espais on es pugui practicar esport de manera lliure. Els encarregats de preparar aquest projecte han sigut els infants i joves que han participat en el casal d'art de l'Escola Pere Mayol d'aquest estiu.

Avui, 23 d'agost, els infants del Casal Parroquial han anat a pintar part dels jocs. De fet, hi pot anar tothom qui ho vulgui de les 9 a les 13h durant aquesta setmana. Es tracta de la primera part d'un projecte que continuarà passat Nadal pintant nous jocs al terra de davant del pavelló.

L'àrea de Joventut també es suma a les propostes esportives a l'aire lliure seguint el Pla de Joventut. Enguany es proposa als joves rebre l'assessorament setmanal per fer molt millor els entrenaments personals a l'espai de Cal·listènia i, activitats dirigides, també de manera setmanal, a la pista poliesportiva.

Tal com apunta la regidora Sílvia Fà, "des de diverses àrees de l'Ajuntament, el consell d'Infants, l'àrea de Cultura, Esports i Joventut, i els tècnics corresponents estem treballant de manera coordinada per tal d'impulsar polítiques municipals que millorin el benestar dels llagosterencs i llagosterenques".