Gratuïtat d’accés a les piscines municipals, de 13 a 15h, amb motiu de l'onada de calor


L’Ajuntament de Llagostera ha acordat la gratuïtat d’accés a les piscines municipals, de 13 a 15h, per mitigar els efectes de l’onada de calor. Aquesta mesura és oberta a tothom però especialment pensada per aquelles persones més vulnerables com ara gent gran, nadons i dones embarassades. 

Els menors de 12 anys cal que vagin acompanyats d’un adult.

Es tracta d’una mesura de caràcter excepcional per combatre aquest nou episodi de temperatures extremes, després d’activar-se a tot Catalunya l’Alerta per Onada de Calor del Pla PROCICAT. 

Així, l’accés a les piscines de la zona esportiva i de la Canyera serà gratuït, de 13 a 15h per a tots els veïns i veïnes amb arrelament al municipi i limitat, en tot moment, per l'aforament permès. En aquest sentit demanem a totes les persones que s’acullin a la mesura que respectin les indicacions del personal de les piscines i segueixin els consells de Protecció Civil que trobareu aquí

Així mateix, si no disposeu de ventilador o aire condicionat a casa, us recordem que podeu accedir, en el seu horari habitual, als equipaments municipals de la Biblioteca Julià Cutiller i la Llar de Pensionistes, equipats, ambdós, amb aire condicionat.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.