INFORMACIÓ IMPORTANT PER A UNA REVETLLA SEGURA


Des de l’Ajuntament de Llagostera fem una crida a la responsabilitat individual i col·lectiva per poder celebrar una revetlla de Sant Joan segura. En aquest sentit us recordem que d’acord amb el Decret 64/1995, de 7 de març, pel qual s’estableixen les MESURES DE PREVENCIÓ D’INCENCIS FORESTALS, està prohibit l’ús de material pirotècnic (coets, globus, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc) a menys de 500 metres del bosc. 

Volem fer especial èmfasi en la prohibició de llançament de coets a TOTES les urbanitzacions i veïnats de pagès del nostre terme municipal ja que estan envoltades de densa massa forestal, on cal extremar les precaucions. 

Us recordem també que està completament prohibit encendre fogueres sense l’oportuna autorització de l’ajuntament i dels agents rurals, i que cal seguir en tot moment els consells de seguretat de protecció civil, les indicacions i les mesures que el Govern de la Generalitat adopti en cada moment. 

Per tal de vetllar per la seguretat de la ciutadania i per al compliment de la normativa la Policia Local incrementarà els controls i la vigilància. 

Podeu consultar els consells de seguretat aquí

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Bona revetlla!

Antoni Navarro Robledo

Alcalde de Llagostera