Graduació de l’alumnat del PTT Llagostera – Cassà de la Selva


Avui s'ha graduat l'alumnat del Programa de Formació Inserció d'auxiliar de vivers i jardins, dins del Pla de Transició al Treball Llagostera - Cassà de la Selva,

Han assistit a l’acte la directora de l'Institut de Llagostera, professorat, regidories i personal tècnic dels ajuntaments per acompanyar a l’alumnat i celebrar el final d'aquesta etapa, plena d'èxits.

S'han graduat un total d’11 alumnes, que han obtingut el certificat acadèmic del curs i el Curs d'Accés a Cicles Formatius, que els permet seguir estudiant o bé accedir al món laboral. El curs d’un any s’ha centrat a dur a terme tota mena de projectes de jardineria i floristeria, sortides, tallers, continguts acadèmics, etc.

El PFI - PTT és un programa que organitza el Departament d'Educació amb els ajuntaments de Llagostera i Cassà de la Selva, destinat a joves de 16 a 21 anys que no tenen el graduat en ESO. Al maig es van fer les preinscripcions per al curs vinent, en el qual s'oferirà també el perfil d'Auxiliar de vivers i jardins, amb 24 preinscripcions per a 17 places.