Nova APP per comunicar incidències i tenir tota la informació de Llagostera a la butxaca


L’Ajuntament de Llagostera llança una aplicació que permet a la ciutadania reportar incidències i desperfectes a la via pública enviant una fotografia geolocalitzada directament a l’àrea corresponent. Per exemple; un fanal fos, una paperera trencada, mobiliari urbà danyat, etc. D'aquesta manera, el govern municipal podrà conèixer les necessitats detectades a Llagostera i posar fil a l'agulla per solucionar-ho.

L’aplicació també permet accedir a informació meteorològica, al calendari de recollida de residus porta a porta i a telèfons d’interès, trucar directament a la Policia Local i escoltar Llagostera Ràdio en directe.

Entre les funcionalitats també hi ha la possibilitat de fer votacions i enquestes, consultar l’agenda d’activitats organitzades per l’Ajuntament i per les entitats, accedir a les xarxes socials de l’Ajuntament i rebre avisos personalitzats en funció dels interessos de cada usuari de l’APP.

L’aplicació és gratuïta i està disponible tant per Android com per IOS. Per tal d’accedir a tràmits, enquestes i enviar fotografies cal estar registrat a l’aplicació. Només ho podran fer aquelles persones empadronades a Llagostera.

Per a més informació podeu consultar el número 8 de Llagostera Informa, que properament es farà arribar a totes les cases del municipi.