Neix “Llagostera Activa” la nova àrea de promoció econòmica de Llagostera

Llagostera Activa

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera es reinventa amb el projecte "Llagostera Activa" amb l'objectiu d'apropar-se més als ciutadans i a les empreses del municipi i adaptar-se a l’entorn i a les necessitats actuals, tant  de les empreses com dels empresaris.

Llagostera Activa és un servei de promoció de l’activitat econòmica del municipi que gira al voltant de temàtiques complementàries com ara l’ocupació, la intermediació laboral, la formació, la creació i dinamització d’empreses, les fires i mercats, el turisme i el comerç.

El regidor de Promoció Econòmica, Eduard Diaz, ha explicat que “Llagostera Activa és la culminació d’una metamorfosi de l’Àrea de Promoció Econòmica que es va veure accentuada amb la COVID-19 però que ja es va iniciar a començament d’aquesta legislatura. Aquesta situació ha estat vista com una oportunitat i que ens ha permès desenvolupar i potenciar al màxim la nostra flexibilitat, adaptabilitat i l’habilitat de dissenyar estratègicament els nostres objectius en un context empresarial i laboral altament volàtil”.   

La presentació ha tingut lloc aquest dijous al vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament amb la participació del vicepresident 1r de la Diputació de Girona, Pau Presas i la responsable tècnica de l’àrea Carolina Carranza.

El vicepresident 1r de la Diputació de Girona, Pau Presas, ha destacat que «el projecte Llagostera Activa és una iniciativa que permetrà respondre a les noves necessitats del teixit econòmic del municipi, de manera planificada i estratègica, conjuntament amb els diversos agents econòmics i socials».

La presentació de Llagostera Activa coincideix també amb la posada en marxa del web https://activa.llagostera.cat/ i l’estrena d’una una imatge de l’Àrea, que ha anat a càrrec de l’estudi Superlatiu. 

La web està estructurada en 4 grans apartats: Ocupació, Formació, Empreses, Promoció i Turisme.  

A la presentació hi van assistir una trentena d’empresaris, representants de la Unió de Botiguers, membres del Consell de Promoció Econòmica del municipi i representants de tots els partits polítics amb representació municipal.