Inscripcions al casal esportiu a Llagostera


Com cada any, s’ha organitzat el casal esportiu de Llagostera per a infants d'i3 a 2n d’ESO al Pavelló Municipal Josep Mir. Durant les vacances d’estiu practicaran diversos esports, faran jocs d’aigua, activitats a la natura, gimcanes, jocs tradicionals, entre moltes altres activitats.

El casal comença el 27 de juny i acaba el 29 de juliol, té lloc de les 9 a les 13h i cada setmana costa 55€. Fora del període d’inscripcions, aquestes continuaran obertes subjectes a disponibilitat de places i amb un preu de 60€ per setmana/participant. El menjador tindrà un cost de 30€ per setmana i 7€ qui es quedi esporàdicament. Caldrà que cadascú porti la seva carmanyola. El menjador és de les 13h a les 15h.

Les famílies nombroses, monoparentals o a partir del segon germà, tenen un descompte de 2€ per setmana i infant inscrit. Els descomptes només seran aplicables dins el període d’inscripcions. Caldrà documentació acreditativa.

Per altra banda, el curset de natació a la Piscina Municipal també tindrà lloc del 27 de juny al 29 de juliol i té un cost de 90€. Per a infants nascuts entre el 2007 i el 2019. 

Les inscripcions tant del casal esportiu com el curset de natació seran del 9 de maig al 9 de juny en aquest enllaç.

Per més informació, enviar un correu a administracio@cegirones.cat o trucar al 972 206 149.