Borsa d'habitatges social a Llagostera


Amb la intenció de vetllar pels interessos dels ciutadans del nostre municipi, des de l'ajuntament de Llagostera i amb la col·laboració del Consell Comarcal del Gironès, estem duent a terme polítiques socials que permetin garantir el dret a l'habitatge.

Un dels elements claus d'aquestes polítiques és la incorporació de nous habitatges a la Borsa d'habitatges social per a persones amb menys recursos econòmics.

Per aquest motiu recordem als ciutadans del nostre municipi que si disposen d'un habitatge buit i el volen posar a lloguer social, però tenen dubtes, des del Servei Comarcal d'habitatge els hi oferim la tranquil·litat que necessiten.

Els hi donarem les eines necessàries perquè puguin posar a lloguer el seu pis sense patir per la possibilitat que els llogaters puguin generar conflictes, impagaments o destrosses en l'immoble. I a més, evitaran que aquest pugui ser ocupat il·legalment.

A l'Oficina els orientarem i assessorarem de forma totalment gratuïta, ens encarregarem de trobar un llogater òptim per cada habitatge, els garantirem el cobrament del lloguer i el bon ús i conservació de l'habitatge. Farem seguiment i mediació davant possibles incidències que puguin sorgir, elaborarem el contracte de lloguer, gestionarem el canvi de titularitat dels subministraments bàsics sense que t'hagis de preocupar de res més que de facilitar la documentació necessària.

La Borsa de lloguer social ofereix al propietari una assegurança de la llar i d'assistència jurídica totalment gratuïta. I amb el dipòsit de la fiança a l'INCASOL s'ofereixen els avantatges de l'Avalloguer, que cobreix 6 mesos d'impagaments. I a més, a Llagostera també s'atorga una subvenció de l'IBI de tots aquells habitatges que estiguin inclosos en la Borsa de lloguer social.

Per més informació podeu concertar una visita amb un dels nostres tècnics del Punt d'Informació d'Habitatge de Llagostera, situat a la Farinera, els divendres de 9 a 14 h o bé trucar al 682 527 117.