Ple ordinari del mes de desembre de 2017


El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, celebrat aquest dimecres 20 de desembre, ha aprovat amb el vot a favor del PDeCat i en contra d’ERC i AxLL el pressupost general i la plantilla de personal per a l’any 2018. Així mateix, amb el vot a favor del PDeCat, en contra d’ERC i l’abstenció d’AxLL, s’han estimat parcialment les al·legacions presentades a les Ordenances Fiscals del 2018 i se n’ha aprovat definitivament el seu redactat.

Amb el vot favorable de totes les formacions s’ha ratificat l’acord de modificació dels Estatuts del Consorci del Transport Públic de l‘Àrea de Girona, Autoritat Territorial de Mobilitat (ATMG). També, amb el vot a favor de tots els regidors, s’ha modificat l’ordenança de l’IBI incorporant una bonificació de béns immobles per edificis singulars del municipi on s’hi desenvolupin activitats d’interès general. Així mateix, també s’han aprovat per acord unànime diverses propostes en matèria de gossos perillosos.

Finalment, el ple ha pres coneixement de la renúncia del regidor d’ERC, Joaquim Castelló Boadas, que deixarà el seu càrrec de regidor a l’oposició.