Bonificacions aplicables a la taxa d’escombraries


Amb la voluntat de reduir la generació de residus i estimular-ne la correcta recollida selectiva l’Ajuntament de Llagostera aplica diverses bonificacions que poden arribar fins al 40% en funció de diversos criteris recollits a la Guia de taxes, impostos i bonificacions que, com cada any, s’edita i es fa arribar a tots els habitatges del nucli urbà, urbanitzacions i veïnats. 

Les bonificacions a la taxa d’escombraries contemplen les següents bonificacions (fins a un màxim del 40%):

30% per participar a la campanya Compromís Residu Zero
30% per participar correctament en la recollida selectiva del porta a porta
10% per participar en la campanya de compostatge casolà
5% per als majors de 65 anys
5% per l’ús de la deixalleria municipal
10% per a rendes baixes

A més, per a les activitats comercials:

20% per a noves activitats comercials
20% per a comerços adherits a la campanya per a l’eliminació de plàstics 

Podeu consultar el detall i requisits de cada una de les bonificacions a la Guia de taxes, impostos i bonificacions que heu rebut a casa, disponible també en suport digital aquí.

Us recordem que per beneficiar-se del 30% per participar en la recollida selectiva del porta a porta cal un mínim anual d’aportacions  (consultar la guia) i utilitzar correctament el sistema de recollida de cada zona (cubells microxipats o contenidors intel·ligents).

Si encara no disposeu dels cubells o dels clauers per als contenidors us podeu dirigir a l'Oficina del Servei de Recollida situada al número 1 de carrer Ferrer. L'horari és els dimarts de 10h a 13h, dimecres de 16 a 20h, dijous de 10 a 13h i divendres de 16 a 19h.