Jornada sobre l’impuls de la biomassa pel sector industrial de Girona


El pròxim 9 de març a les 10h es durà a terme una jornada sobre l’impuls de la biomassa pel sector industrial de Girona en línia.

En l’acte, que organitza el Clúster de Bioenergia de Catalunya, es coneixerà de primera mà la iniciativa “Indústries pel Clima” que tenen com a objectiu impulsar instal·lacions de biomassa per la descarbonització del sector industrial de la província de Girona. Amb la participació del Tercer Sector de Catalunya, es vol crear ocupació local i millorar la competitivitat del teixit industrial i la sostenibilitat del territori.

El sector industrial és un sector clau perquè també contribueixi a l'estalvi d'emissions amb les accions planificades en els nostres PAESC (Procés participatiu del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima), per això recomanem aquest acte a les empreses i indústries del municipi de Llagostera.

Actualment, a Catalunya, ja disposem d'una quarantena d'indústries que s'abasteixen amb biomassa forestal, si bé el potencial d’indústries que poden incorporar la biomassa és enorme.

Les inscripcions són telemàtiques a partir d’aquest enllaç.