1a Jornada Educació 360 a Llagostera


El pròxim 19 de febrer a les 11h tindrà lloc la 1a Jornada sobre el Pla Estratègic Educació 360 a la Sala polivalent Centre Cultural Can Roig de Llagostera.

L'acte té com a objectiu explicar què és l'Educació 360, mostrar el procés d'elaboració del Pla estratègic (2022-2025), presentar les línies estratègiques que n'han resultat i conèixer experiències d'altres municipis. A més, suposarà el tret de sortida per a la implementació de les accions descrites en el pla.

Un dels propòsits de l'acte, que serà obert a tothom, és fer retorn a totes aquelles persones que, com a representants dels diversos agents educatius del municipi, han col·laborat en el procés participatiu previ a la redacció del pla. Hi haurà aperitiu per als assistents un cop s'acabi l'acte.

Educació 360 proposa una perspectiva global de l'educació que vol treballar per aconseguir la participació d'entitats, famílies, centres educatius, agents privats, etc. Amb aquests agents s'ha treballat per seleccionar uns eixos estratègics que permetran garantir l'equitat i la igualtat de les oportunitats educatives de la població de Llagostera i millorar la connexió entre agents educatius.

Algunes de les claus de l'Educació360 són considerar l'interès superior de l'infant per damunt de qualsevol altre criteri, identificar-se com a un agent que garanteix el respecte i la promoció dels Drets de l'Infant o contribuir en la igualtat d'oportunitats en l'accés a les activitats educatives i de lleure, entre altres.