Procés participatiu del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) de la Plana de la Selva


Ahir es va celebrar el taller telemàtic"Carregueu-vos d'energia i decidiu el futur del vostre territori" de la unitat de paisatge de la Plana de la Selva. Durant el taller es va debatre el model energètic que es vol impulsar al territori i es van recollir diverses propostes d'accions per part pels participants, tal i com es va acordar, aquestes propostes es publicaran durant el dia d'avui al Portal Decidim.

En aquest sentit, recordem que a partir d'avui s’enceta la segona fase del procés de participació i s'obre d'un període, fins al 13 de febrer, amb l'objectiu de recollir més propostes per part de la ciutadania de cada municipi. Com també, donar suport a les propostes ja realitzades o bé fer comentaris per tal de donar visibilitat a aquelles que tenen un major consens per estudiar la seva incorporació als documents.

Us recordem que en el portal de participació hi ha disponible en l'apartat de documentació l’esborrany del PAESC, la presentació del taller participatiu i l’acta del taller participatiu.

I en l'apartat de propostes ciutadanes cada una de les propostes d'accions consensuades pels participants en el taller.