Llagostera participa en la IV Jornada de Municipis de les Comarques Gironines d'Educació a Temps Complet


Aquest divendres 14 de gener tindrà lloc la IV Jornada de Municipis de les Comarques Gironines d'Educació a Temps Complet on es desplegaran els plans estratègics del projecte d'Educació360 i els reptes i perspectives per l'any 2022.

Llagostera, un dels municipis adherits i interessats en l'Educació360, ha estat seleccionat per explicar la seva experiència i el procés que ha seguit a l'hora d'elaborar el Pla Estratègic d'Educació a Temps Complet durant l'any 2021. La intervenció anirà a càrrec de la tècnica de l'àrea, Mireia Malagon. Acompanyaran a Llagostera, els Ajuntaments de Bàscara, Olot i Vilablareix. D'aquesta manera, es farà retorn dels resultats i es valorarà conjuntament quins són els objectius prioritaris que assenyalen els municipis de les comarques gironines.

La trobada serà telemàtica a causa de la situació sanitària actual i serà de les 9.30h a les 13.15h.

Algunes de les claus de l'Educació360 són considerar l'interès superior de l'infant per davant de qualsevol altre criteri, identificar-se com a un agent que garanteix el respecte i la promoció dels Drets de l'Infant o contribuir en la igualtat d'oportunitats en l'accés a les activitats educatives i de lleure, entre altres.