Audiència pública dels dos primers anys del pacte de govern a Llagostera


L’equip de govern de l’Ajuntament de Llagostera, format per ERC i CUP-Alternativa, ha fet balanç del pacte de mandat entre les dues formacions polítiques fruit del resultat de les darreres eleccions municipals. L’acte ha tingut lloc al Teatre Casino Llagosterenc i s’ha pogut seguir en directe per Youtube i per Llagostera Ràdio.

“Volem retre comptes a la ciutadania i recordar i detallar els compromisos adquirits en el pacte per avaluar-ne el grau de compliment” tal i com va explicar l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro (ERC), acompanyat dels regidores i regidores que formen part de l’equip de govern.

L’alcalde i cada i cada un dels regidors ha presentat i detallat les accions dutes a terme des de les respectives àrees i s’ha obert un torn de preguntes obert al públic.

El regidor i portaveu de CUP-Alternativa per Llagostera, Enric Ramionet, ha destacat que amb l’audiència pública es fa un exercici de transparència i proximitat amb la ciutadania.  Per fer-ho també s’ha editat una publicació que es farà arribar casa per casa durant els propers dies. Podeu consultar-la en format digital des d’aquí.

Podeu recuperar íntegrament l’audiència pública des d’aquí i la presentació que es va projectar des d’aquí.