Cursos de català a Llagostera


El Consorci per a la Normalització Lingüística amb el suport de l'Ajuntament de Llagostera ha programat dos cursos presencials i un curs virtual de català.

Per una banda, els cursos presencials seran de nivell bàsic i tindran lloc al Local Social de "La Caixa". Els participants del curs de nivell Bàsic 1 farà classe els dilluns i els dimecres de 15.15h a 17.15h i els participants del curs de nivell Bàsic 2, els dimarts i els dijous de les 10h a les 12h.

Per altra banda, el curs virtual serà de nivell Elemental i es durà a terme els dimarts i els dijous de les 15.15h a les 17.15h.

Les inscripcions podran ser telemàtiques o presencials. Per fer-ho en línia, només cal accedir al web del www.cnlp.cat. Els antics alumnes (inscripció preferent) es podran inscriure el dia 17 de desembre i els nous alumnes (inscripció general) ho podran fer el 20 i 21 de desembre.

Per inscriure’s presencialment, cal dirigir-se a la Casa de les Vídues en els següents horaris: els alumnes preferents el dia 17 de desembre, d’11h a 13h i els alumnes nous el dia 20 de desembre, de les 17h a les 19h.

També existeix la possibilitat de fer cursos en línia de tots els nivells on es proposa un aprenentatge autònom a través del guiatge dels plans de treball que s'ofereixen a la plataforma virtual Moodle i del suport d'un professor en línia.

Tots aquells que necessitin una prova de nivell l’han de demanar en línia abans del 10 de desembre.

Els cursos començaran el 10-11 de gener i finalitzaran el 16-17 de març.