Llagostera participa en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus


Un any més, Llagostera s'adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que tindrà lloc del 20 al 28 de novembre sota el lema "Suma't a un món amb menys residus!".

L'objectiu d'aquesta 13a edició és seguir conscienciant a la població per tal d'aconseguir un canvi real en el model de consum i producció sostenible.

Des de l'Ajuntament s'ha organitzat un punt d'informació al mercat durant el dijous 25 de novembre. També tindrà lloc una xerrada sobre l'"Estil de Vida Residu Zero" el divendres 26 de novembre a les 18.30h a la sala polivalent del Centre Cultural Can Roig. Aquesta serà a càrrec d'Esther Peñarrubia, doctora en Enginyeria Agrònoma amb una àmplia experiència en educació ambiental i traductora del llibre Best-Seller "Residu Zero a casa, guia domèstica per simplificar la nostra vida" de Bea Johnson. Un cop acabada la xerrada es durà a terme un taller de Furoshiki: l'art d'embolicar amb roba paquets i regals.

També es repartiran 200 pacs de bosses de malla de cotó per fomentar la compra a granel i evitar embolcalls innecessaris.

A la web Residus Gencat podeu trobar recursos, activitats, jocs i molt més.

Us animem a participar-hi!