Crònica del ple del mes d'octubre 2021


El Ple ordinari del mes d'octubre de l'Ajuntament de Llagostera es va celebrar aquest dimecres, 27 d'octubre de, de manera presencial. Es van aprovar les actes de les sessions anteriors.

Es va aprovar per unanimitat modificar les Bases Reguladores de les Subvencions de l'Ajuntament de Llagostera destinades a escoles per al curs 2021-2022. També es va aprovar per unanimitat la modificació l'annex I de les bases d'execució del pressupost 2021 per ampliar l'import del pla estratègic 2 de les subvencions municipals.

Seguidament, es va aprovar per unanimitat la moció dels grups municipals Esquerra Republicana de Llagostera, CUP Llagostera, Junts per Llagostera i PSC Llagostera, per al reconeixement públic del Dol Perinatal, Gestacional i Neonatal. Es va debatir la moció de Junts per Llagostera per demanar millores en la configuració de la plantilla dels Serveis Generals, Administratius i Jurídics de l'Ajuntament.

El regidor David Parron, en nom de l'equip de govern, va demanar deixar sobre la taula la moció de Junts per Llagostera i el PSC Llagostera també es va mostrar d'acord de deixar-la sobre la taula la moció. Finalment, es va acceptar posposar la moció per parlar-ne conjuntament amb tots els grups.