L’Ajuntament realitza les sessions prèvies a la creació del Consell d’Infants Municipal als centres educatius de Llagostera

Consell d’Infants Municipal

Aquest curs 2021-2022 s’engega el Consell d’Infants Municipal a Llagostera, un pas més en matèria de participació ciutadana. Aquesta vegada incorporant la visió dels infants per millorar el municipi. 

El Consell d’Infants és un òrgan de participació que permetrà incorporar la mirada dels infants de 5è i 6è de primària en la presa de decisions d’àmbit municipal. Tot això, amb l’objectiu que els nens i nenes participin activament de la millora del poble de Llagostera.

Prèviament a la constitució d’aquest consell, el servei d’Educació ha organitzat unes sessions participatives a totes les aules de cicle superior de primària, en les quals s’explica als infants el funcionament d’aquesta nova iniciativa i se’ls anima a participar-hi. 

Els dies 22 i 25 d’octubre les sessions prèvies s’han portat a terme a l’escola Lacustària. Els dies 8 i 9 de novembre serà el torn dels alumnes de l’escola Puig de les Cadiretes.