Llagostera participa un any més en la Setmana Europea de l'Energia Sostenible


Llagostera torna a participar en la Setmana Europea de l'Energia Sostenible que aquest any es celebrarà del 25 al 29 d'octubre. Com a municipi adherit al Pacte dels Alcaldes pel Clima i l'Energia, Llagostera dona continuïtat a les accions per fomentar l'eficiència energètica i les energies renovables.

A través del nou Pla d'acció per l'Energia Sostenible i el Clima que l'Ajuntament està redactant amb l'ajuda de la Diputació de Girona, s'estan planificant noves actuacions pels propers anys. Enguany la Setmana de l'energia Sostenible té l'objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l'eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica, sota el lema europeu: Cap al 2030: reformar el sistema energètic europeu.

En un context d'emergència climàtica i en el marc de la crisi sanitària mundial, és més necessari que mai que s'avanci amb determinació en la transició energètica cap a un nou model energètic net, sostenible, descarbonitzat, distribuït i democràtic. Ara, les persones tenim la clau per capgirar la situació a través de la participació i la implicació en la gestió de l'energia que utilitzem en el nostre dia a dia.

Es pot consultar la informació i recursos de l'Institut Català d'Energia a: icaen.gencat.cat/setmanaenergia