Ple infantil amb els alumnes de 5è de primària


Obrir els caps de setmana i nits amb serveis mínims el CAP, més vigilància policial al poble i a les urbanitzacions, ventiladors a les aules dels centres educatius, millorar les instal·lacions esportives, col·locar un llum i baranes al pont del carril bici, fer més zones de pícnic i augmentar la vegetació a Llagostera i pintar les ratlles de la pista del pati de l'escola.

Aquestes són algunes de les propostes que alumnes de cinquè de primària de les escoles Lacustària i Puig de les Cadiretes han formulat durant la sessió del Ple Infantil celebrat aquest dilluns a l’Ajuntament de Llagostera.

El Ple Infantil és una iniciativa de participació ciutadana impulsada anualment per les regidories de Joventut i Educació de l'Ajuntament i els centres educatius del municipi.

A la sessió hi han intervingut l’alcalde Fermí Santamaria, el regidor de cultura Josep Aliu, la regidora d’Acció Social Montse Vilà i la regidora de Serveis i Salut, Pilar Aliu. Tots ells han  contestat a les preguntes dels joves regidors i regidores i han pres nota de les actuacions proposades.