XIII Festa de la mobilitat sostenible


Amb motiu de la Setmana de la mobilitat sostenible, l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera, juntament amb el Grup Excursionista Bell-Matí i el Casal Parroquial, organitza la tretzena edició de la Festa de la mobilitat sostenible, que tindrà lloc aquest diumenge, 26 de setembre.                                              
 
Després que l’any passat, a causa de les mesures preventives de la COVID-19, s’hagués de reduir el format de la festa únicament amb la caminada, també es farà una pedalada i diversos jocs al carrer d’11 a 13 h, com ara xanques, tragaboles, esquís cooperatius, baldufes... 

La caminada començarà a les 8.45 h i la pedalada a les 9 h, amb el punt de trobada davant del pavelló; on es repartirà esmorzar gratuït per a tots els participants. Les inscripcions es poden fer trucant al 972 83 17 07 o al 608 233 020 o bé al correu electrònic mediambient@llagostera.cat, fins al divendres 24 a les 14 h.

Així mateix, segons ha explicat el regidor de Medi Ambient, David Parron, l'Ajuntament s'adherirà a l'Estratègia catalana de la bicicleta 2025, tal com es va acordar en el ple de juliol passat amb la voluntat d’ establir eines de planificació i desenvolupament, promoció i formació per a impulsar l'ús de la bicicleta com a mode de transport actiu i sostenible, tant per motius de mobilitat quotidiana com pel lleure, l'esport i el turisme.